Juni kom – og lysten på bobil-livet blir stadig større. En god ukes ferie har vi fått til – før den egentlige ferien… Bilen pakkes igjen, og ferden går nok en gang østover – for så å dreie inn i landet mot Lunde og Telemark Kanalcamping.

Campingplassen hadde flott beliggenhet ved bredden av Telemarkskanalen. Store og fine oppmerkede plasser, og slusene på Lunde og den fine sluseparken i umiddelbar nærhet.

Vi ankommer i kveldingen, og dekker bordet utenfor bilen med det som skal bli tradisjon, reker og hvitvin første kvelden.  Siden helgeturen til Omlidstranda har bilen blitt supplert med en del utstyr som vi nok manglet i starten.  Markisen har fått stropper til stormssikring, vi har kjøpt inn gassgrill, utendørs teppe og bord med regulerbare bein.  Så nå føler vi oss litt mer på høyde med de mer drevne bobilister – iallefall på utstyrsfronten.

På idylliske Telemark Kanalcamping fant vi oss godt til rette, selv om vi bare ble her en natt denne første gangen.   Turen gikk videre til Oslo dagen etter for å hilse på eldstemann som fylte 35 år.

10. juni 2016

Morgensola skinner på Hymeren
Ved Lunde slusekro en tidlig junimorgen
Blomstrende juniidyll på Telemark Kanalcamping
En morgentur med kameraet gjennom Lunde Slusepark
Stille og fint ved slusa
En stille morgen ved Kulpen
Flytebryggene - kanskje venter de på sommerens badegjester