Vår nye Hymer ble bestilt en vakker aprildag, og ventetiden var lang før vi endelig kunne ta bussen ut til Kristiansand Caravan og overta vidunderet…….

Men til slutt opprant onsdag 11. mai 2016  – vår aller første dag av Hymerlivet.  Bilen vår – en splitter ny Hymer B 678 Experience – står og venter på oss hos Kristiansand Caravan, klargjort og lysten på livet langs landeveien sammen med sine nye eiere.


Solgt-plakaten henger enda i vinduet, bilen har fått skilter på og er klar for livet langs landeveien sammen med sine nye eiere
Vår nye feriebolig – nesten ikke til å tro

Etter masse informasjon av selger som vi bare husker halvparten av, var tiden inne for å prøve doningen for første gang.  En lettere spent sjåfør lirker forsiktig bilen ut på veien, og dermed er vi i gang.  Ikke lange distansen var unnagjort før en møtende bobil hilste blidt, var det noen vi kjente ?  Da også neste bobil hilste gikk sammenhengen opp for oss.  I bobil-livet hilser man på hverandre langs veien.

Denne første turen ble ikke så lang. Først E 18 østover mot Lillesand, men før vi kom så langt meldte sulten seg for alvor – dermed ble første stopp Statoilstasjonen ved Kjerlingland for å proviantere litt.  Ferden videre gikk opp til Birkeland, ned mot Ålefjær, Vennesla og ned til Kristiansand igjen før sjåføren klarte det mesterstykke å rygge bilen inn i den trange innkjørselen hjemme.

Første stopp – statoil ved Kjerlingland
Trygt parkert i gården hjemme for første gang